14.1 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

“VOX Gandia paga a traïdors”, la imposició de Millet com candidat a l’Alcaldia de Gandia alça polseguera entre els militants

 

Una bona part dels militants i col·laboradors de VOX Gandia han manifestat el seu malestar per la imposició de Gil Lazaro del candidat Millet com cap de llista a Gandia per a les municipals del mes de maig.

Parafrasejant la famosa “Roma no paga traïdors”, l’han fet seua amb “VOX Gandia paga traïdors”, perquè és difícil de comprendre, com Millet, que va ser substituït del seu carrer de coordinador de VOX, Gandia, que en maig de 2022 es dona de baixa de VOX, i que forma un partit anomenat Acció Civil, i que critica la gestió de VOX Gandia, ara rep com a recompensa ser el candidat a l’alcaldia de Gandia per VOX.

De fet, s’han donat inclús de baixa de militància de VOX, amb la dimissió de tot l’organigrama i equip de treball, perquè no entenen com ha pogut ser imposat un candidat des de la direcció del partit que no fa ni un any va eixir del partit per a formar Acció Civil per a presentar-se a les municipals del mes de maig.

Cronologia dels esdeveniments:

El novembre de 2021, Millet Fresquet és destituït com a Coordinador de VOX Gandia. El maig de 2022 es dona de baixa com a afiliat de VOX

El 29/07/2022 Millet Frasquet crea en Facebook la pàgina oficial del seu nou partit polític “Acció Civil Gandia”, amb el propòsit de presentar-se a les eleccions municipals de maig de 2023.

El 19/01/2023, Manuel Millet Frasquet penja un vídeo en YouTube com a presentació del seu equip i d’ell mateix com a candidats a l’alcaldia de Gandia pel partit polític “Acció Civil Gandia”: https://youtu.be/_o-zlsz8za4

El 21/12/2022, Millet és entrevistat en Televisió (Comarcal TV); en aquesta entrevista es presenta com a fundador d’Acció Civil Gandia i anuncia oficialment la seua candidatura a l’alcaldia de Gandia per a les eleccions municipals de maig de 2023; adjunt enllaç: https://youtu.be/yjazkqhdecm

El mateix dia Realitza una entrevista per a Onda Cero en la qual declara anacròniques les ideologies dels partits polítics (inclòs VOX sense nomenar-ho); per tal motiu, està obert a pactar, arribat el cas, amb qualsevol partit siga com siga la seua ideologia.

07/03/2023, Des de les xarxes socials de VOX Gandia, es publica: El candidat de VOX a l’Ajuntament de Gandia és Manuel Millet Frasquet. Manuel és llicenciat en Dret per la Universitat de València i màster en Administració i Direcció d’Empreses en el CEU Sant Pau. Ha dedicat 28 anys de la seua trajectòria professional a l’advocacia, sent reconegut com un dels millors advocats de Gandia, en l’àrea de propietat horitzontal. Actualment es dedica a la citricultura, camp en el qual té la qualificació expedida per la Generalitat Valenciana.

Articles relacionats