VORA 15.000 ESCOLARS HAN PARTICIPAT A LA CAMPANYA DE TEATRE ESCOLAR DEL RAVAL

 

L’actual gerent del Teatre del Raval, Francesc Burgos, ha realitzat unes valoracions cauteloses respecte d’aquestes dades ja que, si bé enguany han acudit més alumnes que el curs passat, ‘vegem que sobretot els instituts d’ESO i batxiller són reticents a fer eixides al teatre, tot i l’aposta que des del Raval estem fent per mantenir espectacles de qualitat amb temàtiques que es relacionen amb els seus temaris i dossiers pedagògics que es poden treballar per aprofundir en coneixements curriculars a través de l’art ’.A més, les campanyes escolars del Teatre del Raval a mans de LaCasaCalbaamplien el concepte artístic incorporant espectacles d’altres disciplines com la música, el cinema o el circ.

El proper curs continuaran oferint-se també les visites guiades complementàries a la campanya escolar a càrrec d’Arrels Marinades, empresa que adapta els continguts de la visita segons les edats dels alumnes des dels 6 fins als 18 anys. A més, en el present curs, l’empresa ha oferit l’espectacle Bambalinesper als xiquets de 3 a 5 anys i que té lloc a la primera planta del Teatre on les monitores han ubicat escenaris per mostrar-los com és un teatre per dins. Per a concertar les visites guiades els centres poden adreçar-se al Teatre del Raval des d’on se’ls posarà en contacte amb l’empresa.

El Teatre del Raval ja té tancada la programació per al primer trimestre del proper curs escolar i en breu es tancarà la resta del curs. Enguany els primers que reserven tindran descomptes en els preus ja que si es reserva ara en juny o juliol alguna de les campanyes ofertades, el preu per alumne serà de 3,50€ en comptes de 4,50€. Els espectacles que entren en aquesta oferta són Waby-sabyde Mons dansa (Catalunya), teatre gestual i dansa per a xiquets de 5 a 10 anys; Pariasde Javier Aranda (Aragó), titelles per a alumnes de 14 a 18 anys; i Babaol i Nadadora de Cia. EnámbarDanza (Castella-la Manxa), teatre d’objectes i dansa per a xiquets de 3 a 8 anys i dansa, audiovisuals i música en directe per a alumnes de 15 a 18 anys, respectivament.

Et Pot Interessar