GANDIA ANUNCIA UN NOU PAGAMENT A PROVEÏDORS D’1’2 MILIONS

El coordinador general d’Economia i Hisenda a l’Ajuntament de Gandia, Salvador Gregori, ha anunciat que la pròxima setmana es farà efectiu un nou pagament a proveïdors que tenien factures pendents en alguns casos des de finals de 2011.

En total s’abonarà prop d’1.200.000 € a empreses i col•lectius amb fons propis de l’Ajuntament, «una prova més que els ajustos de despesa que estem realitzant en l’Ajuntament de Gandia des del govern, comencen a donar els seus fruits. Cada dia que passa reduïm el deute a força de treball i restablir les bones relacions amb els proveïdors. Tots aquests diners que retornen a les empreses acaba notant-se en l’economia de la nostra ciutat i en l’ocupació. Això sí que és fer economia, complir amb els compromisos adquirits», declara Salvador Gregori.

D’aquesta manera, ja són més de 28 milions d’euros els que l’actual executiu ha pagat corresponents a la passada legislatura des del seu accés al govern gràcies a les mesures articulades dins el Pla d’Ajust i a la contenció de la despesa, el que està permetent liquidar prop d’1.000.000 € en factures endarrerides mensualment mentre es complix amb les obligacions que mes a més es generen al consistori.

En aquest cas, es tracta de factures d’empreses prestadores de serveis que havien realitzat petites obres, manteniment de parcs i jardins, servei de telefonia; diverses associacions o la Fundació Vicente Ferrer a la qual es devien 25.000 € des de 2011, entre d’altres.

Et Pot Interessar