18.6 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Voluntariat Ambiental de Prevenció d’Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna

El dia 1 de setembre va començar el Voluntariat Ambiental de Prevenció d’Incendis Forestals del Grup Muntanya Valldigna, en els termes municipals de Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna. Les principals tasques que estan fent els voluntaris és la vigilància i control de paratges naturals i camps, control d’abocaments incontrolats de fem, així com informar i controlar els horaris de cremes de restes de poda i matolls.

De totes les incidències detectades s’informa ajuntaments corresponents, donant informació tots els dies a les brigades forestals i al observatori instal·lat al Mondúber, així com comunicar incidències que puguen haure al medi natural de cadascun dels termes municipals.

Des de la Secció de Voluntariat Ambiental del Grup Muntanya Valldigna senyalen que “veiem molt positiu la tasca que s’està realitzant per tal d’evitar qualsevol incendi a tota La Valldigna. Cal agrair als voluntaris la inestimable tasca realitzada, i des d’aquesta secció, volem animar a tota la gent que s’inscriga com a Voluntari en el Grup Muntanya Valldigna” “Junts podem cuidar el medi natural al nostre territori”.

Informació al telèfon 685633185. Junts podem cuidar el medi natural al nostre territori.

El Grup Muntanya Valldigna és una entitat inscrita en el Registre Autonòmic d’Associacions de la Comunitat Valenciana com Entitat de Voluntariat, des d’on podem realitzar tasques de Voluntariat Social, Cultural, Ambiental i Esportiu.

Articles relacionats