24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Voleibol en majúscules al Grau de Gandia

 

 • Voleibol en majúscules en el partit de categoria infantil del CV Arenas de Gandia i el CV XàtivaPartit entre dos dels millors equips de la Comunitat Valenciana que es va haver de resoldre en un igualadíssim tie break per 14-16 per a les visitants després de malgastar l’equip local un parell de boles de partit tant en el quart com en el cinqué set.

  Una matinal plena de públic, emoció i on les jugadores de tots dos equips van mostrar estar entre les 8 millors de la comunitat per dret propi.

  Després d’este partit els dos equips es mantenen amb opcions per a arribar a l’ansiosa final autonòmica. Les locals es
  mantenen fora de les quatre places primeres, però segueixen amb opcions per aconseguir puntuar contra el segon classificat CV Salesians d’Elx, dissabte que ve a les 12.00 en el Grau de Gandia.

  D’altra banda, l’equip de categoria cadet del CV Arenas de Gandia va aconseguir una important victòria per 2-3 en el seu desplaçament a València contra el CV Altamira. Amb esta victòria les graueres consoliden la permanència en la categoria una vegada escapat l’objectiu d’aconseguir entrar a la final autonòmica per la zona de baix.

  El pròxim partit cadet serà també dissabte que ve en la pista Paola Martínez a les 10.00 contra el veí Clubde Voleibol del Real de Gandia.

  En categoria escolar destacar les victòries dels dos equips de benjamins que estan immersos en la lluita per la lliga escolar al costat d’altres dos equips del CV Gandia.

Articles relacionats