21.4 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Viviana Angelova, de l’Aquàtic Club de Gandia, plata aleví en el campionat de promoció de natació sincronitzada

La Piscina del Poliesportiu Municipal de Gandia va acollir el campionat obert de Promoció de Figures en natació sincronitzada en el qual van participar 11 clubs valencians i un de Castella-la Manxa, amb un total de 273 nadadores.
Es disputava una competició en la qual participaven xiquetes a partir dels 6 anys d’edat i en la qual cadascuna de les participants realitzava les 4 figures corresponents segons la categoria (benjamí, prealevín, aleví, infantil, júnior i sènior).
A destacar la medalla de plata que va aconseguir nadadora de l’Aquàtic Club de Gandia Viviana Angelova en la categoria Aleví.

Repesca nacional

La Repesca Nacional és un pas de nivell en el qual les participants poden accedir als nivells tant Autonòmic com Nacional.
En aquesta competició es realitzen proves de sec, de natació, de figures de natació artística i habilitats en l’aigua. Van participar els nivells Aleví Infantil i Júnior.
De part de l’Aquatic Club Gandia van aconseguir passar 3 nadadores, Viviana Angelova en la categoria Aleví. i Aina Miret Tormos i Marisa Martínez Puig en la categoria Infantil. Va quedar a les portes faltant-li només una prova la nadadora Ainhoa Navarro Miota en la categoria Júnior.
Per tant el Aquatic Club Gandia té ja 9 nadadores competint a nivell autonòmic i 6 nadadores a nivell nacional.

Articles relacionats