24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Visita del president de Les Corts, Enric Morera al centre de Salut de Tavernes de la Valldigna

– El president de Les Corts, Enric Morera, i la secretària autonòmica, Isaura Navarro, van visitar el centre de salut de Tavernes de la Valldigna per a agrair el treball del personal sanitari valencià contra la Covid-19

El president de les Corts i la secretària autonòmica de Salut Pública van fer una visita al centre de salut de Tavernes de la Valldigna, acompanyats per l’alcalde de la població, Sergi González, membres de la corporació i el coordinador de l’àrea de Salut.

El president de les Corts Valencianes, Enric Morera, ens va visitar ahir al Centre de Salut, en el primer acte fora de les Corts des de l’inici de la crisi del Covid-19. El president de Les Corts va voler transmetre el seu agraïment a tot el personal sanitari, “per la seua dedicació, per la seua professionalitat i per la gran tasca que han fet en uns mesos molt durs. Sense elles i ells no seria possible estar com estem ara i no seria possible la gran quantitat de vides que s’han salvat”.

La secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, va mostrar el seu reconeixement a l’atenció primària, pel treball realitzat en aquesta pandèmia i va donar les gràcies per l’acollida que van rebre.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, va estar en l’acte per a donar la benvinguda al president i a la secretària autonòmica de Salut Pública i per a donar-los les gràcies per aquesta visita i ser el primer municipi que han visitat.

Articles relacionats