14.2 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Violenta baralla al Parc Sant Pere de Gandia

• La Policia Nacional deté a set persones després de participar en una batussa tumultuària

• Els agents van haver de fer un cordó policial per a controlar la situació

• Es van intervindre dos punys americans, una clau per a canviar rodes, una destral i una navalla de grans dimensions

Agents de la Policia Nacional han detingut ahir a Gandia a set homes, d’entre 30 i 43 anys, dos d’origen espanyol i cinc búlgars, com a presumptes autors dels delictes de renyina tumultuària, amenaces greus i tinença armes prohibides, després de participar en una batussa. Es van intervindre dos punys americans, una clau per a canviar rodes, una destral i una navalla de grans dimensions.

Els fets van succeir ahir, sobre les nou i mitja de la nit d’ahir, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren al parc Sant Pere de Gandia, on pel que sembla a l’interior s’estava produint una batussa tumultuària amb armes blanques.

Immediatament els agents es van presentar en el lloc on van observar que a l’interior del parc hi havia almenys 50 persones, per la qual cosa ràpidament van sol·licitar el suport de més patrulles policials, per a continuació entrar per a separar les parts.

En pocs instants es van presentar dos patrulles més, aconseguint així separar definitivament les parts, un grup de cinc persones i un altre de dos, sent aquest últim secundat per familiars i amics, que s’estaven escometent entre ells.

Una vegada identificades les principals persones implicades, set homes, es van emportar a l’exterior del parc a familiars i amics, que amb altres tres agents policials més van realitzar un cordó policial, ja que es trobaven molt alterades i poc col·laboradores.

Mentre els policies del cordó mantenien a la multitud fora del parc, la resta d’agents que es trobaven en el seu interior, van realitzar un escorcoll preventiu a tots els implicats, localitzant-los a un d’ells una barra metàl·lica, a un altre un puny americà, a un altre una navalla de grans dimensions amb tall de serra i a l’últim una destral. També es va localitzar a escassos metres del grup altre puny americà.

Finalment i després de les perquisicions realitzades, els policies van detindre als set implicats en la batussa, ja que els uns i els altres s’acusaven d’haver iniciat la baralla, sense quedar clar l’inici d’aquesta. La resta de persones no va poder ser identificades, ja que era un número nombrós i molt violent, arribant a abalançar-se sobre el cordó policial per a intentar entrar al parc.

Articles relacionats