8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Vilallonga incorpora dos nous agents a la Policia Local per recuperar els serveis de vesprada i nit

– En la jornada d’ahir dimecres 28 d’octubre, Vilallonga donà la benvinguda als dos nous Agents Interins de la Policia Local, Aitor i Jose.

Els nous agents reforcen la plantilla per a cobrir les vacants d’un agent amb motiu de la seua jubilació i un altre Agent per incapacitat temporal de llarga duració. En aquestes incorporacions podran permetre recuperar els serveis de vesprada i nit.

Des de l’Ajuntament han assenyalat que “Volem un model de policia que siga el més pròxim als veïns i veïnes, que dispose de personal suficient per a atendre totes les comeses que té encomanats la Policia Local i els xicotets detalls que també són molt importants. Aquesta ampliació de la plantilla ens permetrà continuar treballant per a aconseguir aquest objectiu”.

l’Alcalde, la Secretària de l’Ajuntament i els dos Agents han realitzat el corresponent acte de la presa de possessió. Com ja va explicar l’Alcalde Domigo Garcia, la incorporació d’aquests agents ha sigut possible a la signatura d’un conveni de col·laboració amb la borsa d’Ajuntament de Castalla. 

Aquests 2 agents, juntament amb 5 nous efectius més de la Guàrdia Civil, destinats en la caserna de Vilallonga, venen a reforçar la seguretat del poble.

Articles relacionats