14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Victòria de la ciclista infantil Alejandra Puente en una nova jornada de la Challenge

La ciclista gandiana Alejandra Puente ha aconseguit una victòria al circuit habilitat pels voltants de la Fira de Mostres de València després d’aguantar entre les deu primeres gran part de la prova corresponent a la Challenge provincial de ciclisme.
Aquesta jornada, disputada dissabte, va comptar amb 300 participants de les províncies de València, Castelló i Albacete. Va ser molt dura pels més de 500 metres de desnivell. No obstant això les corredores van superar els 30 kilometros a l’hora de mitjana.
Pel que fa a la representació de l’equip gandià Triasport, les ciclistes van copar quasi tots els podis ja que Puente va véncer en infantils mentre que Carla Bañuls ho feia en principiants i Andrea Contero en promeses. Per la seua part, Aitana Calabuig i Laia Canet van acabar en 4ª i 7ª posició respectivament en alevins, Edurne Pellicer 4ª en principiants i Neus Sansaloni 5ª en infantils. 
Pel que respecta a la categoria masculina, els millors resultats van ser per a Sergi Margarit en el lloc 11é en principiants, Andreu Sansaloni i Alex Moreno 12 i 14 en promeses, i Jairo Ja´wn 15 en infantils.

Articles relacionats