Victòria administrativa de l’equip de voleibol del Veles e Vents per incompareixença de l’equip Illa Grau de Castelló

– L’equip infantil de voleibol  Veles e Vents ha passat un intensíssim cap de setmana de treball posterior al descans competitiu de la jornada anterior.

Així doncs les xiques del Grau han hagut d’afrontar dos partits amistosos contra equips capdavanters de la categoria Preferent i el partit oficial de la seua lliga que els enfrontava al segon classificat i un altre equip invicte de la seua competició ( Lledó School Illa Grau de Castelló).

Respecte als partits amistosos, el primer estava previst per al dimecres contra l’equip infantil femení del C.V. Gandia, que va haver de ser ajornat pel vent regnant en la Pista de Voleibol del Grau ( recordem que és una pista oberta i amb sostre que no protegeix de l’aigua ). Finalment i en el gimnàs del Veles e Vents es va disputar aquest amistós en la vesprada del divendres que va deixar molt bones sensacions en tots dos equips.

El segon amistós es va celebrar en la vesprada del dilluns en el nou i preciós pavelló del Real de Gandia , i en ell es va tornar a veure que els dos equips tenen un alt nivell competitiu .

Respecte al duel oficial, es va guanyar per incompareixença de l’equip visitant, el partit es va guanyar per un marcador de 3-0, la victòria administrativa no va resoldre el gran disgust de les jugadores, ja que feia quinze dies que estaven preparant el partit.

Amb això el Veles e Vents suma 5 victòries de 5 partits oficials i es destaca en el primer lloc del grup que li ha de donar el dret a disputar les eliminatòries d’ascens a Preferent.

Finalment, la base va disputar en el matí del dissabte una nova jornada d’esport escolar en el qual els més xicotets estan demostrant que estan vencent la batalla a aquesta pandèmia que feia difícil que aquests partits pogueren disputar-se.

Et Pot Interessar