12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Víctor Soler rep el suport dels candidats del PP al Congrés

El candidat del PP a l’Alcaldia de Gandia, Víctor Soler, ha rebut aquest dijous el suport de la candidata al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo, i Óscar Gamazo, número quatre en la llista al Congrés, que han exposat a Gandia les seues propostes per als sector de la pesca el turisme, un binomi davant el que segons el PP, el govern lcoal ha mostrat “immobilisme i deixadesa”.
Belén Hoyo ha expressat la seua confiança en la candidatura a l’Alcaldia de Víctor Soler, i assegura que “serà el pròxim alcalde perquè té la il·lusió que necessita aquesta ciutat, té les millors propostes i dóna suport a tots i cadascun dels sectors a diferència de la passivitat que mostra una alcaldessa com Diana Morant que està molt més preocupada pel que passa a València que per Gandia”
La candidata número u al Congrés dels Diputats assegura que “el Partit Popular de Gandia és un exemple i sempre està ben representat en tots els nivells, tant autonòmic, nacional com a provincial. És per això pel que Gandia necessita a Víctor Soler com a alcalde”.
El Partit Popular diu estar compromés amb el turisme i amb els pescadors, que reivindiquen les seues propostes davant la “passivitat, immobilisme i inactivitat del govern de Diana Morant cap a ells”. Belén Hoyo es compromet en la solució a als problemes del sector amb quatre mesures: regular la pesca esportiva, ajudes per a solucionar el problema amb el cranc blau, ajudes per a l’atur biològic i avançar i fomentar en la pesca turística. En còmput general, des del Partit Popular defenen unificar la legislació europea a nivell de pesca.

Articles relacionats