15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

L’Ajuntament de Gandia es compromet a invertir íntegrament a la platja els ingressos municipals pel nou hotel Caleia

FOTO: Natxo Francés

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada d’altres membres de la Corporació Municipal, ha acudit aquest dijous al solar de la platja on ja han començat les obres de l’hotel Caleia Gandia Spa, després de la invitació de la companyia Senator i la promotora Infilev SL., encarregades de posar en marxa la infraestructura, que serà el primer hotel vacacional del territori valencià.
Morant ha agraït al promotor de Infilev, Fernando Guillem, el fet d’afrontar “un projecte valent i molt ambiciós que serà exemplar a la nostra ciutat”, i ha recordat que el sector turístic es troba eixint d’un crisi pel que aquest tipus de projectes reverteixen positivament a la ciutat. Aquesta iniciativa compta amb tot el suport del ple de Gandia i per tant “estem parlant d’un projecte de ciutat que generarà economia”.
Morant ha informat de que els 15 milions de la inversió de l’empresa privada repercutiran en un espai de 300 metres quadrats que passaran a ser dotació pública, i que els prop de 400.000 € en ingressos que rebrà el consistori en impostos locals o l’IAE, seran destinats en la millora d’infraestructures i dotacions públiques en la pròpia platja de Gandia.
Segons Exceltur, tant l’ocupació hotelera com la rendibilitat del sector estan creixent a l’entorn del 4%, pel que aquesta nova infraestructura “serà una aliada perfecta per a continuar millorant l’oferta de la nostra ciutat”, ha afirmat la màxima representant en matèria turística de Gandia.
Per la seua part, Fernando Guillem ha declarat que “al principi no contemplàvem la construcció de l’hotel però la bona predisposició del consistori ha aconseguit que ens embarquem en aquest projecte que suposa una gran inversió a la platja. Esperem que fins al final de l’obra tot continue com està anant fins ara i que es complisquen els terminis”.

Articles relacionats