18.2 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Victor Soler culpabilitza a Diana Morant per les llistes d’espera de l’Hospital de Gandia 

  •  El Partit Popular denúncia que hi ha un augment del 16% en el departament de salut de Gandia respecte de l’any passat.
  •  Soler; Des del Grup Municipal Popular de Gandia reclamem una Alcaldessa present, que lluite i reclame les necessitats de Gandia en sanitat i no una alcaldessa absent , que no es preocupe dels problemes reals de Gandia i els seus veïns, sinó només dels interessos del seu partit i de “autopromocionar-se” allà on va “.

    Gandia es troba amb més de 2.500 pacients a l’espera de quiròfan, amb una mitjana d’espera de 133 dies és a dir 4 mesos d’espera per a operar-se. 
    Aquesta mitjana que es dispara fins a límits insofribles en algunes especialitats com és el cas d’Oftalmologia, amb una demora de quasi 3 anys, amb 1.219 dies d’espera, Traumatologia amb 657 dies o cirurgia general amb 186 dies d’espera, la qual cosa són molts dies per a esperar quan tens un problema de salut i estigues pendent d’una operació.

    D’igual manera també es veuen saturats els serveis d’urgències que han d’atendre una mitjana diària de 223,6 pacients, la qual cosa suposa que el personal sanitari es veja desbordat i que els usuaris hagen de suportar excessius temps d’espera de més de tres hores”.

    Per tot això Víctor Soler es pregunta: “on està l’Alcaldessa Diana Morant, la gran absent quan es tracta de resoldre o barallar els problemes que afecten els nostres veïns i especialment als nostres majors? Ja els dic jo que ni està ni li l’espera, perquè hauria d’estar a la porta de la Conselleria de Sanitat liderant i lluitant per una proposta de millora assistencial per als nostres veïns.”

Articles relacionats