14.8 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Liduvina Gil: “Sanitat  dotarà 3,4 milions més per al pla de xoc per a reduir la llista d’espera”

La regidora delegada de Sanitat, Liduvina Gil, ha respost aquest matí a les crítiques realitzades aquest mateix matí per part de Partit Popular sobre la llista d’espera i la manca de persones a l’hospital Francesc de Borja.

En primer lloc, Gil ha afirmat que la Conselleria és conscient d’aquesta situació que no només es produeix en el cas de Gandia sinó que afecta altres municipis de la Comunitat Valenciana. “Mantenim un contacte freqüent amb els responsables polítics i tècnics de la Conselleria i des de l’Ajuntament de Gandia continuem reclamant i fent nostres les reclamacions dels professionals i els pacients” i afegia que “Històricament, les dades de setembre són pitjors perquè durant els mesos de juliol, agost i setembre, part dels llits i els quiròfans dels hospitals tanquen per les vacances del personal. No obstant la xifra sempre es redueix de forma important en els mesos de novembre i desembre quan ja es recupera l’activitat normal”.

L’edil ha recordat que des de Sanitat ja s’ha pres la decisió d’incrementar el pressupost fins a 35,2 milions en total per operar llista d’espera a més de dotar d’altres 3,4 milions més per al pla de xoc, que passa d’11 a 14,4 milions d’euros.

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles