21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

VÍCTOR SOLER CONTINUA FENT CAMPANYA PER LA PRESIDÈNCIA DEL PARTIT POPULAR DE GANDIA

 

 

 

 

• Soler: “Construirem un partit de baix a dalt on la veu dels afiliats de base siga escoltada en tots els òrgans del partit. Aquesta és la candidatura de la unitat i la integració de totes les visions i sensibilitats del partit.”

• El següent acte que celebrarà Víctor Soler serà amb els joves de Noves Generacions per a explicar-los el seu paper de centralitat en el present i direcció de l’agrupació local.

El candidat a la presidència del Partit Popular de Gandia, Víctor Soler, contínua el seu camí cap a l’XI Congrés Local amb nombroses reunions amb afiliats de base per a explicar el seu projecte de partit.

A causa de l’actual situació sanitària aquestes reunions s’estan realitzant amb un format REDUÏT per a minimitzar els riscos.

En aquestes trobades Víctor Soler ha comentat que l’objectiu és “explicar el projecte de partit que tinc en aquest camí a l’XI Congrés Local. Aquesta és la candidatura de la unitat i la integració de totes les visions i sensibilitats del partit” al que ha afegit que “construirem un partit de baix a dalt on la veu dels afiliats de base siga escoltada en tots els òrgans del partit”.

El candidat Víctor Soler ha avançat que “la nova estructura del Partit Popular de Gandia serà dinàmica, integradora i representativa de tots els sectors econòmics, socials i dels barris de la ciutat”.

“Des de l’endemà al Congrés Local constituirem els equips de treball perquè no hi ha temps que perdre. Els gandians estan esperant l’alternativa del Partit Popular per a canviar de govern. Treball, treball i treball a peu de carrer és l’única fórmula per a arribar a tots els veïns” ha finalitzat Soler.

Així mateix, Víctor Soler ha afirmat que en uns dies també es reunirà amb els joves del partit per a parlar del paper de centralitat que ha de tindre Noves Generacions del Partit Popular formant part del present i de la direcció de l’agrupació local.

Articles relacionats