18.1 C
Gandia
Divendres, 24 maig, 2024

Víctor Benages, Carlos Maixella i Irati Mendia amb doblet, guanyadors de la travessia al port de Gandia i a l’escullera

ganadores voltaganadores travesia

Victor Benages, del Club Triatló Huracán Cultbikes, i Irati Mendia, del club Bergara Igeri Elkartea, han estat els guanyadors del VII Memorial José María Ángel “Pitet”, disputat este dimarts a Gandia.
D’altra banda, Carlos Maixella, del Club Esportiu Gredos Sant Diego (Moratalaz), i de nou fent doblet Irati Mendia han estat els guanyadors del XXIX Memorial Damià Català.

IMG 20170815 WA0011Jesús Gomar i Cristina Barber, del NiE Gandia, han estat els millors nadadors locals de la Travessia al Port.
Amb una magnífica organització i una de les millors travessies dels últims anys, el port de Gandia ha reviscut aquella primera travessia del 25 de juliol de 1931, quan va començar tot. 64 edicions després s’han tornat a llançar a les aigües del port els  nadadors i nadadores.
Pel que fa als guanyadors absoluts de la “XV Volta a l’escullera” i per tant Premi José Mª Ángel “Pitet”, prova en la qual a més de nadar els 2600 metres des de l’eixida a peu de platja fins a la meta en la llotja del Port, han hagut sortejar les primeres ones i corrents que havien en entrar a l’aigua, han sigut Victor Benages del Club Triatló Huracà Cultbikes amb un temps de 34 minuts i 5 segons i Irati Mendia del club Bergara Igeri Elkartea amb un temps de 36 minuts i 39 segons.
Ja posteriorment en la Travessia al Port de Gandia i Premi Damiá Catalá, els guanyadors absoluts han sigut Carlos Maixella del Club Esportiu Gredos Sant Diego (Moratalaz) amb un temps de 10 minuts i 6 segons i de nou fent doblet Irati Mendia del club Bergara Igeri Elkartea amb un temps d’11 minuts i 20 segons.
I els millors nadadors locals en la Travessia al Port en aquesta ocasió són Jesús Gomar i Cristina Barber, del Natació i Esports Gandia.

IMG 20170815 WA0005
En aquesta ocasió els més joves de la Travessia han estat el nadador de 8 anys Rafa López, del Club Trinoulas, i la nadadora de 7 anys Ángela Ribes, del natació i Esports Gandia, i els més veterans Jesús Blanco del Club Natació Sueca i la nadadora de 80 anys i habitual en aquesta prova Schmidt Renate.
Destacar també l’actuació del NiE Gandia, que ha copat un bon nombre de podis:
– Laia Pérez i Carla Climent 2ª i 3ª en categoria 7-10 anys femení.
– Ivan Lechev i Danylo Gryshchenko 2º i 3º en categoria 7-10 anys masculí.
– Marina Camps 3ª en categoria 11-12 anys femení.
– Javier de la Clau 2n en categoria 11-12 anys masculí.
– Cate Camps 3ª en categoria 19-29 anys femení.
– Jesús Gomar i Joan Muñoz 2n i 3er en categoria 19-29 anys masculí.

La classificació completa es pot consultar en este ENLLAÇ.

Articles relacionats