15.9 C
Gandia
Dilluns, 29 novembre, 2021

Vicent Gregori ha presentat els compromisos i mesures del Partit Popular de Gandia en l’àmbit de medi ambient, serveis bàsics i esport.

Vicent Gregori, número dos de la llista del Partit Popular, al costat de Mari Carmen Vidal, número deu, i Andrés Puig, número onze, han presentat en el matí de hui en roda de premsa els compromisos i mesures del Partit Popular de Gandia en l’àmbit de medi ambient, serveis bàsics i esport.

Andrés Puig “l’abandó de la ciutat i la deixadesa total i absoluta en els serveis bàsics i neteja del Govern liderat per Diana Morant aquests quatre anys ha sigut notori. Hi ha hagut un conjunt de faltes greus en matèria de serveis bàsics i una Gandia bruta i abandonada durant aquests quatre últims anys. Que tinguen Gandia tal com la tenen és inadmissible i des del Partit Popular li posarem solució immediata amb la màxima implicació política que requereix un tema d’aquesta gravetat, el solucionarem atenent directament les demandes i necessitats dels ciutadans, escoltant-los i comprometent-nos al fet que tornen a tindre una Gandia neta i amb els serveis bàsics que mereix la ciutat”.

Vicent Gregori té clar que “la proposta més important del Partit Popular és la implicació política amb tots i cadascun dels ciutadans”.

“Analitzant l’àmbit del medi ambient  i conscients de la importància del medi natural per a una ciutat com Gandia, proposem una clara i decidida posada en valor del medi ambient, convertint el paisatge propi dels nostres entorns naturals en un atractiu turístic, afavorint la seua visita, el seu coneixement i la seua divulgació. Respectar el medi ambient no és solament cuidar els arbres o els jardins, és biodiversitat, són espais naturals cures, plans contra incendis i contra avingudes, aprofitament racional dels recursos naturals, etc. I, sempre, pensant en l’ésser humà, a millorar la seua qualitat de vida i la seua manera de relacionar-se amb el seu entorn natural. És, també, procurar un desenvolupament sostenible obert a futures generacions.”

“Per al Partit Popular de Gandia aquest departament és una prioritat absoluta, perquè el nostre Govern se centrarà en l’atenció al ciutadà, en les xicotetes coses que fan de la teua ciutat una ciutat especial, perquè és una ciutat sostenible, neta, ben mantinguda, cuidada, que repara els desperfectes amb agilitat, que respira neta, que tracta bé als animals…”

“Per això, en primer lloc, és fonamental que aquest departament estiga correctament dotat, tant de mitjans humans com materials. Per això, proposem, en primer lloc, un equip humà adequat a aquestes exigències i, també, els mitjans necessaris tècnics que permeten un servei més àgil al ciutadà, una programació adequada de les accions de les diferents concessions i un control més objectiu del servei que es presta.”

“Gandia és una de les ciutats amb major percentatge de zones verdes urbanes, a més del seu entorn natural privilegiat de platja i muntanya. Els parcs i jardins de la ciutat són autèntics pulmons de la ciutat. Serveixen perquè els ciutadans passegen, realitzen activitats a l’aire lliure o, simplement, estiguen en un entorn més natural. Per això, són espais que han de reunir unes condicions òptimes d’ombra, frescor, espècies vegetals, etc… “

“En l’apartat d’enllumenat públic, proposem seguir amb el manteniment de les instal·lacions de baix consum, millorant la seua eficiència i lluminositat.
Proposem, també, millorar la il·luminació monumental dels edificis públics i d’aquells que tinguen la condició de BIC o de BRL, de manera que ressalten i oferisquen un paisatge urbà més adequat al nivell d’excel·lència històrica i artística que Gandia es mereix.”

“D’altra banda, el Partit Popular de Gandia va elaborar un Pla de Vials amb l’objectiu de programar i planificar la progressiva adequació dels vials i espais públics de la ciutat per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, manteniment, etc.  D’aquesta forma, es constitueix un instrument àgil que ens garanteix el manteniment dels vials.”

“PLA DE MANTENIMENT D’EDIFICIS PÚBLICS, amb el temps i l’ús, els edificis públics requereixen actuacions tendents a la seua rehabilitació, manteniment, renovació d’instal·lacions obsoletes, adequació a normatives cada vegada més exigents, com a eliminació de barreres arquitectòniques, seguretat i salut en el treball, establiment de tecnologia LED, etc. “

PREVENCIÓ I CONTROL DE PLAGUES. El Partit Popular, d’acord amb el seu objectiu estratègic de “afavorir una ciutat activa i saludable”, treballarà per previndre els efectes en salut dels riscos ambientals, promovent al seu torn entorns urbans saludables. Per això, assumim el compromís de crear una gestió de serveis de prevenció i control de plagues a la ciutat i intensificar la lluita contra el mosquit tigre.

“Donar suport a l’esport és donar suport als esportistes que el practiquen i als clubs que els donen manteniment, cuidant les instal·lacions i col·laborant de forma eficaç en totes les manifestacions i esdeveniments esportius que es produïsquen. Però l’esport s’inculca des de primerenca edat, per la qual cosa una de les nostres prioritats està a potenciar l’esport escolar i fomentar l’esport de base, amb especial atenció a les pedreres dels diferents clubs i entitats esportives.”

 

 

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles