Ventiladors per a la residència i pisos tutelats de Caritas-Gandia

La tenda de Gandia de Leroy Merlin ha fet recentment una donació de 12 ventiladors a Caritas Gandia. La donació s’ha fet efectiva després de la demanda per part de l’entitat humanitàra per a destinar-ho tant les persones majors del Centre de Dia i Residència del CAI (Centre d’Atenció Integral) com per als xiquets dels pisos tutelats, amb la finalitat de que puguen suportar millor l’onada de calor d’aquest estiu.
La donació s’ha fet possible a través del departament de Responsabilitat Social Empresarial de Leroy Merlin, que té línies de donació habilitades per a accions de suport a xiquets i a ancians.
Raúl Ávalos, director de la tenda de Leroy Merlin a Gandia, ha realitzat l’acte de lliurament al director de Caritas Gandia, Eduardo Mahiques. Amb aquest acte s’obri una línia de col·laboració amb Caritas a través del programa Empreses amb Cor (ECC en les sigles en castellà).
ECC són aquelles empreses que manifesten sensibilitat i preocupació per les qüestions socials i es mostren receptives a propostes de col·laboració amb entitats no lucratives que treballen en favor de la igualtat i la justícia social. 
Una Empresa amb Cor és aquella que, des de la seua col·laboració amb Caritas, combina la creació de valor econòmic amb el suport a la comunitat en la qual desenvolupa la seua activitat, amb iniciatives que beneficien a la col·lectivitat a través de la col·laboració en projectes socials.

Et Pot Interessar