9.5 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Valoració positiva dels dispositius de seguretat Falles de Gandia 2021

El regidor delegat de Falles i del departament de Seguretat Ciutadana ha valorat positivament el resultat de les festes falleres i dels dispositius que es van posar en marxa per garantir la seguretat de tots els participants i persones que van assistir per veure les festes de Sant Josep.

En primer lloc, Arnau va destacar que s’ha treballat juntament amb la Federació de Falles des de fa mesos per tancar aquest cicle. “Crec que ho hem aconseguit. Hem celebrat una falles al setembre, d’una manera diferent per poder complir amb totes les mesures de seguretat” i va fer referència als canvis d’emplaçaments realitzats per a actes com el lliurament de premis, la crida o les mascletades com espais que “ens van permetre celebrar amb seguretat”.

L’edil delegat de Falles va agrair a les comissions el compliment i respecte per les normes acordades i va fer extensiu el reconeixement a la Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil que “han permés que tot isca bé i que no tinguem que lamentar cap incident de rellevància. Tot el contrari, hem pogut celebrar unes festes de manera diferent i esperem que el 2022 puguem gaudir de les falles amb uns protocols més relaxats”

Articles relacionats