18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Un grapat de podis per al Triasport-Gandia a la prova celebrada a Picanya

Bon bagatge esportiu el que va obtindre el Triasport-Gandia aquest passat diumenge a Picanya amb motiu de la quinzena prova de la challenge provincial de ciclisme d’escola.

El gandià Dani Sánchez va ser el més llorejat de l’equip amb la segona plaça tant en ruta com en gimcana en la categoria de promeses on el xeraquer Gerard Pastor també va pujar al podi en la cinquena posició de la gimcana mentre que la carrera acabe dotzé. En aquesta mateixa categoria Xabier Nogueroles seria sisé i Sergi Esteban huité.

La prova de principiants de primer any va comptar amb la victòria d’Andrea Contero que s’apunta el títol de la challenge mentre que Alex Sánchez acabe sisé. Per la seua part Andreu Sansaloni acabe quart i Aron Bueno desé.

En la carrera d’alevins Sergi Margarit aconsiguiria la sisena plaça mentre que en dones la gandiana  Carla Bañuls obtindria una nova victòria, Irene Flores tercera i Carla Martínez quarta.

Finalment en la categoria d’infantils, Marc Iborra tornaria a pujar-se al calaix amb el tercer lloc mentre que Jorge Flores seria 11, Ausiàs Puente 15 i Joan Corbi 23. Les xiques d’aquesta categotia van aconseguir la victòria d’Aitana Calabuig, la tercera plaça de Laia *Canet i Paula Esteban acabaria quarta.

Novament el CC Picanya va tindre la diferència de premiar als cinc primers classificats a més dels guanyadors dels sprint especial amb un bonic circuit que envoltava el barranc de Chiva.

Articles relacionats