16.4 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Unanimitat del Ple de Gandia per exigir a la Conselleria de Sanitat el manteniment dels consultoris de Beniopa i Benipeixcar

• Es reclama a la Generalitat la finalització i obertura del centre sociosanitari Roís de Corella i les 24 hores del Centre de Salut del Grau.

• A la declaració institucional dels grups municipals socialista i Compromís +´Gandia, s’ha sumat també PP i VOX.

Unanimitat de tot el Ple municipal de l’Ajuntament de Gandia, celebrat aquest matí amb caràcter ordinari, en la Declaració institucional dels grups socialista i Compromís +´ Gandia, i a la qual s’han sumat PP i VOX. Així, s’ha acordat exigir a la Generalitat Valenciana que finalitze i òbriga en la major brevetat possible el centre sociosanitari de Gandia, alhora que mantinga oberts els actuals consultoris auxiliars mèdics de Beniopa i Benipeixcar, tot encetant, a més, una interlocució amb l’Ajuntament de Gandia abans de l’aprovació del nou mapa sanitari. D’igual manera, es reclama a la Conselleria de Sanitat que s’amplie el servei del Centre de Salut del Grau les 24 hores al dia.

Entre altres assumptes, també s’hi ha informat del nomenament i concessió de l’Escut d’Or de la Ciutat de Gandia a les Falleres Majors 2024, Marta Lozano Pérez i Daniela Serralta Miñana. També s’ha nomenat, a proposta de la Junta Major de Germandats de la Setmana Santa, a la Padrina de la SS i Cambrera del Crist Ressuscitat 2024, Glòria Fernández Català.

Una sessió que ha estat l’última per al regidor del Grup Municipal del PP, Joaquín Más Ribas, qui ha cessat en el càrrec públic.

Articles relacionats