25.6 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Un sorteig molt dolç, “La Mocadorà” del dia dels enamorats valencians impulsat per ACCO

L’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum i la Regidoria de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, presenta una nova campanya de la ‘mocadorà’ per a commemorar el dia de la Comunitat Valenciana.

MOCADORA 2023

El 9 d’octubre, a més de ser el dia de la Comunitat Valenciana, els valencians i valencianes celebrem el dia dels enamorats valencià i honrem a Sant Dionís, conegut com el patró dels mestres confiters.

Per aquesta raó, des d’ACCO han preparat un any més el tradicional sorteig de 10 ‘mocadorades’ commemoratives. Aquest sorteig està obert a tots els clients que realitzen les seues compres en els comerços associats a l’Associació de Comerciants d’Oliva, entre el 25 de setembre i el 6 d’octubre que es realitzarà el sorteig.

Aquestes exquisides ‘mocadoraes’ seran elaborades per:

– Blat i Sucre

– Pastisseria Sant Vicent

Fanny Sanchis, presidenta d’ACCO: “Per a ACCO és primordial enfortir la nostra cultura i tradicions. Treballem perquè no es perden i que les noves generacions les valoren. Així mateix, és essencial destacar la labor artesanal de les nostres pastisseries locals, demostrant l’excel·lència i qualitat que ofereixen. A més, des de la nostra associació, estem compromesos amb l’economia circular, i animem a tots a donar suport al comerç local i a valorar les nostres pastisseries valencianes”.

Teresa Tur, regidora de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva: “Des de l’Ajuntament volem animar a tots els veïns d’Oliva a què participen d’aquesta tradició tan nostra i tan dolça. A més, si compren en els comerços associats fins al 6 d’octubre, poden tindre la seua ‘mocadorà’ gratuïta. Tots eixim guanyant, els nostres comerciants, les pastisseries locals i també els veïns d’Oliva, per la possibilitat d’adquirir productes de qualitat amb atenció personalitzada.”

Consulta els comerços associats en www.accooliva.com

Articles relacionats