17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Una professora del Campus de Gandia de la UPV codirigeix el curs en línia valorat com els millors del món

El curs massiu obert en línia (MOOC) “Basic Spanish: One Step Further”, impartit per la Universitat Politècnica de València (UPV), s’ha convertit en un dels 50 millors del món. Així ho reconeix el rànquing Class Central, major referència mundial en aquest tipus d’anàlisi i que elabora la seua prestigiosa classificació mitjançant criteris d’avaluació objectius.

Cristina Navarro (a la imatge), codirectora del curs, és professora al Campus de Gandia de la UPV.

A més, es tracta de l’únic curs espanyol present en el rànquing, per a l’elaboració del qual s’han analitzat més de 10.000 MOOC de vora 800 universitats de tot el món. Per tant, és el curs millor valorat de tots els que s’ofereixen en el conjunt de les universitats espanyoles. Elaborat per les professores Ana Gimeno i Cristina Navarro, el curs està dissenyat per a persones de parla anglesa, a les quals ofereix una gran varietat de continguts, des d’exercicis pràctics, vídeos, textos xicotets i àudios per a millorar la pronunciació, fins a glossaris, activitats pràctiques i qüestionaris.

Així mateix, també inclou targetes de gramàtica i recomanacions sobre recursos externs d’Internet per a continuar aprenent l’idioma.

La UPV, referència internacional en l’àmbit

L’èxit de “Basic Spanish: One Step Further” és un reconeixement més a l’extraordinària tasca que des de fa temps du a terme la UPV en l’àmbit dels MOOC.

De fet, la institució que dirigeix Francisco Mora va ser, a principis d’enguany, la primera de parla hispana a superar el milió d’inscripcions en edX, la plataforma de cursos massius oberts en línia impulsada per la Universitat de Harvard i el Massachusets Institute of Technology (MIT) i en la qual la UPV compta amb una àmplia oferta de MOOC.

Articles relacionats