19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Una pintada homòfoba serveix al PP per a arremetre contra el Govern Municipal de Gandia

 

– La pintada ha sigut eliminada en hores

– La pintada com bé ha dit els populars havia de ser eliminada per higiene mental i cultura però la utilització de la mateixa per a arremetre és una altra cosa.

“Aquest Govern que patim a Gandia únicament ix al carrer a fer-se la foto, el vídeo i malgastar els diners dels gandians en autobombo i publicitat, però no volen tindre temps per a solucionar problemes evidents com aquesta pintada homòfoba que porta en la façana de l’Escoleta de Corea diverses setmanes” ha assenyalat el portaveu del Grup Popular Victor Soler.

Davant aquesta situació el regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha respost a les declaracions realitzades pel Partit Popular on criticaven una pintada situada al barri de Corea.

Picornell ha lamentat que “els populars i el seu aspirant a candidat tornen a demostrar que els importa poc la ciutat. Prefereixen fer pública una pintada homòfoba per intentar traure rèdit polític que telefonar i avisar aquest regidor perquè solucione el problema” i ha demanat tranquil·litat a Soler i els seus: “que no es preocupen que els serveis bàsics d’aquesta ciutat són eficients i en menys de 24 hores la pintada haurà deixat d’existir

Articles relacionats