18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Gandia continua amb el procés de modernització dels pàrquings municipals


· El consistori instal·la quatre nous punts de càrrega elèctrica per adaptar-se a la demanda dels usuaris

· Pròximament s’implantaran noves passarel·les de pagament que evitaran les cues i agilitzaran el procés d’accés/eixida dels pàrquings

Els pàrquings municipals de Gandia continuen millorant i avancen per adaptar-se a les noves formes de consum i de mobilitat. Així ho han explicat el regidor responsable de la gestió dels pàrquings municipals, Salvador Gregori; acompanyat per l’edil delegada de comerç, Vicenta Ferrer; el delegat comercial de l’empresa Siepark, Francisco Libertad; i Pedro Izquierdo, president dels comerciants del Centre Històric durant la roda de premsa.

En primer lloc, el representant de l’empresa va valorar favorablement la posada en marxa el passat any del sistema de bonificació als pàrquings juntament amb els comerciants i el consistori. “Aquest sistema d’Eparkservice és la que té més terminals associats al món. Actualment, tenim 150 punts actius”.

Francisco Libertad ha informat que, gràcies a la bona predisposició del consistori per la innovació, s’estudien dos sistemes nous per millorar la comoditat dels usuaris a l’hora de fer el pagament.

El primer sistema està pensat a usuaris del pàrquing de manera esporàdica o turistes. Es diu ‘scan and pay’ i, utilitzant un codi QR imprés al tiquet permetrà a l’usuari realitzar l’abonament de la seua estada al pàrquing utilitzant el telèfon mòbil sense necessitat de descarregar una aplicació ni fer un registre.

Articles relacionats