10.2 C
Gandia
Dimecres, 30 novembre, 2022

Una nova víctima de la pandèmia a la Safor

Encara que les dades sobre el nombre de nous casos positius per coronavirus són molt positives, el virus no perd capacitat per a matar. L’avanç de la vacunació, estimen els experts, en la població de més edat farà possible la disminució de defuncions, però la capacitat del virus està latent sempre.

Malauradament en la jornada d’ahir es va notificar una nova defunció, la qual cosa fa que des de l’inici de la pandèmia el nombre total de defuncions siga de 188.

El nombre de nous casos positius en la jornada d’ahir ha sigut de 6, i la situació a l’Hospital Comarcal és de 7 persones ingressades per Covid, i d’elles 3 es troben reben atenció mèdica a la Unitat de Vigilància Intensiva.

– La Comunitat registra 618 altes i 349 casos nous de coronavirus

La Comunitat Valenciana ha administrat un total de 429.661 dosis de la vacuna contra el coronavirus. 

D’altra banda, s’han notificat 349 casos nous de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens des de l’última actualització, que situen la xifra total de positius en 381.919 persones.

Des de l’última actualització s’han registrat 618 altes a pacients amb coronavirus.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 744 persones ingressades, 191 d’elles es troben en l’UCI.

Malauradament s’han registrat 38 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions des de l’inici de la pandèmia és de 6.911 persones.

D’acord amb les dades registrades, en aquests moments hi ha 5.604 casos actius, la qual cosa suposa un 1,42% del total de positius.

Articles relacionats