26.6 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Una gran Cavalcada del Ninot envolta d’art i creativitat els carrers de Tavernes 

– La Falla Portal va ser la gran triomfadora de la Cavalcada del Ninot 2020 al obtindre tres Premis: Millor Disfressa Infantil “Illes de Plàstic” , Millor Carrossa, Millor Cavalcada

– La Falla La Dula obté dos Premis: Critica Local, Millor Comissió Adulta

– La Falla Passeig: Millor Comissió Infantil i la Falla Prado la Millor Disfressa Adulta “La Cremà”

El passat dissabte a la vesprada les comissions falleres van demostrar, de nou,  l’art efímer que envolta a les Falles amb un dels actes que te’l treball d’un any per a disfrutar un sols dia, La Cavalcada del Ninot. Però tot paga la pena quan queda plasmada en la cara dels Fallers i Falleres la satisfacció del treball fet i el somriure per gaudir d’aquest acte.

Un gran ambient, somriures, música, ball, alegria, creativitat, cultura, critica, sàtira, treball, moltíssim treball, imaginació, enginy, esforç …, La Cavalcada del Ninot és les Falles al carrer plenes de vida, on menuts, joves i majors s’ajunten en harmonia per fer més gran el sentit de la festa valenciana per excel·lència. Un èxit d’organització de la Federació de Falles i de l’oratge primaveral que acompanya a la Cavalcada del Ninot.

Algunes publicacions de les Falles de Tavernes on plasmen el seu sentir:

Falla La VilaFalla la Via:Des de l’escultura de Ripollés fins a la gran Frida vam recórrer ahir. El nostre autobús ens conduí pel Trencadís de Gaudí fins a arribar a vora mar amb Sorolla. Picasso també poguérem contemplar i a més delectar-nos amb el Pop Art. Tancant la nostra desfilada una carrossa plena d’art i imaginació que portava a dalt a les nostres falleres majors i presidents. Tot de la mà d’unes guies excepcionals que amb humor i sàtira posaren un bon toc de crítica local. Enhorabona i mil gràcies a la Delegació de Cavalcada i Carrossa, un any més ens heu fet disfrutar”

 

 

 

 

la DulaFalla la Dula: “Diuen que el que bé comença millor acaba i ahir es va fer realitat la dita a la nostra falla. CARNAVAL, EL PARDAL va omplir els carrers de Tavernes de color, espectacle, ritme i alegria. Una desfilada en què, a més, ens vam divertir molt. Si ja estàvem satisfets en acabar el recorregut, l’eufòria va ser màxima quan el nom de la nostra falla va sonar després de molts anys en els premis de la cavalcada. I va sonar dues vegades!!! Premi a la millor crítica local i Premi a la millor comissió adulta. El millor final possible per a una aventura de molts mesos de treball i dedicació, amb els delegats de cavalcada al capdavant, però amb moltíssima més gent implicada. Una cavalcada de la falla sencera!! Gràcies a tots i totes els qui féreu realitat el nostre CARNAVAL, EL PARDAL

 

portalFalla Portal: “Amb el títol “No tenim planeta B”, els nostres fallers i les nostres falleres desfilaren ahir pels carrers de Tavernes amb disfresses que ens fan vore el problema està vivint el món, que estem vivint al món. Les comparses infantils foren “Terra, mar i aire”, “Illes de plàstic”, “Aus atrapades” i “Reflexionem?”. Pel que fa a les comparses de la comissió major, poguérem gaudir de “El desgel”, “Ens quedem sense boscos” i “Quin fredat de gota”.Tot seguit, falleres i fallers van col·laborar amb pancartes amb títols com “És temps de criticar o de reaccionar”, i per a tancar la nostra desfilada les Falleres Majors i els Presidents desfilaven en la carrossa. Estem molt orgullosos de les nostres disfresses i satisfets de com han lluït. Des d’ací volem donar l’enhorabona a les delegades de cavalcada pel gran esforç que fan i per aquestes idees tan meravelloses que tenen i, també, per descomptat, a la gent que participa fent disfresses i desfilant, perquè sense ells i elles res d’açò seria possible. Gràcies! La d’ahir fou una gran vesprada i no podia acabar de millor manera que amb 3 premis: Premi a la Millor Disfressa Infantil, Premi a la Millor Carrossa i Premi a la Millor Cavalcada”.

Falla Cambro
  Falla Cambro, “Els Pirates”
Falla La Vila1
Falla la Vila “Frida”

Articles relacionats