24.7 C
Gandia
Divendres, 1 juliol, 2022

Miquel Faus es va endur la victòria per la porta gran en la XII BTT El Llop de Vilallonga

El ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus va véncer en la XII del BTT El Llop de Vilallonga puntuable per al circuit de les comarques centrals. Faus va obtindre la seua primera victòria en aquesta especialitat després d’eixir de manera fulgurant des del primer metre on va saber aprofitar l’avantatge de conéixer perfectament el circuit.

Prompte es va posar davant el ciclista de l’equip Cicles Benavent i segon a segon va anar posant avantatge al següent classificat, que va ser Fernando Benavent de l’equip Míster Biker a mig minut del de Palma de Gandia, mentre que tercer va ser Jordi Gil de l’equip Calallarga a un minut i mig.

Faus va marcar un temps d’1 hora 33 minuts i 26 segons per a cobrir els 32 quilòmetres de la prova, que comptava amb desnivell de 1000 metres i obtenen una velocitat mitjana de 21,19 km/h.

La prova organitzada pel club ciclista Els Lloberos de Vilallonga va comptar amb quasi 200 ciclistes de les províncies d’Alacant i València i va ser tot un èxit d’assistència, ja que hi havien aficionats per tot el traçat de la prova, i va quedar demostrat que tant per corredors i aficionats és la prova de BTT més important que es disputa a La Safor.

Articles relacionats