UNA FIRA DEDICADA A L’ESPORT REUNIRÀ EMPRESES I ASSOCIACIONS AL VOLTANT DE L’ANTIC HOSPITAL DE GANDIA

En la línia encetada pel nou govern de dinamitzar el barri de Roís de Corella, molt afectat després del tancament i trasllat de l’hospital Francesc de Borja, l’Associació de Comeciants ha programat per als dies 9 i 10 d’abril la I Fira de l’Esport de Roís de Corella, amb el suport dels departaments de Comerç, Esports i la Junta de Districte de Roís de Corella.

El president de l’Associació de Comerciants, Julio Cantó, i la presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, han presentat les activitats. La Fira es desenvoluparà al passeig de les Germanies-Primer de Maig, carrers Sant Pere, Barcelona i enfront de l’hospital vell. Hi haurà una zona d’exhibicions i activitats esportives (running, rem, tir amb arc, busseig, ciclisme, esport d’aventura, bàsquet, rugbi, volei, etc…) a càrrec dels clubs i gimnasos de la ciutat, de salut i nutrició, d’agències de turisme relacionades amb l’esport i el running, d’associacions esportives de la ciutat. També hi haurà exhibicions canines (300-350 gossos) que poden reunir al voltant de 500 persones.
“Volem que siga una Fira activa, on es puga passejar i veure els expositors, però també d’entreteniment per als més menuts. Ha estat una aposta atrevida, però que ha comptat amb molt bona acceptació de les empreses del sector i tot el suport de l’Ajuntament de Gandia”, ha declarat Cantó.
Per la seua banda, Liduvina Gil, ha destacat la implicació dels departaments de Comerç i Esports, del Centre de Convivència, la Fundació Espurna…“Estem fent un treball transversal des de totes les àrees del govern per dinamitzar el barri. Així, tenim el mercat dels dimarts i molt prompte podrem anunciar un Mercat de la Terra, una mostra d’art en col•laboració amb la UPG, etc… Paral•lelament, continuem negociant amb la Generalitat sobre els usos del vell hospital”, ha conclòs Gil.

Et Pot Interessar