Una espectacular cerimonia inaugura la Gandia Cup de futbol base

Una espectacular cerimonia preparada pels alumnes de l’escola Educasport ha inaugurat este dijous a l’estadi Guillermo Olagüe la segona edició de la Gandia Cup de futbol base, en la que participen huit-cents futbolistes de les categories de benjamí fins a juvenil, i ha portat a Gandia mé de tres mil persones entre jugadors, tècnics i acompanyants fins al dia 1 d’abril. És la segona edició d’este torneig, amb participació  d’equips valencians, de Canàries, de Madrid d’Andalusia, Castella la Manxa, de Catalunya i també internacionals, amb representants del Marroc i l’Argentina. 

L’esdeveniment l’organitzen conjuntament la UE Gandia i el UD Portuaris Disarp al costat de l’Ajuntament de Gandia i l’empresa Futbol Base Internacional. 
L’element diferenciador d’aquest torneig és que la majoria dels equips participants són de fora, complint així l’objectiu de foment del turisme local que tenen els organitzadors. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gandia, Lydia Morant, va insistir en aquest aspecte: “agraïm des del consistori l’esforç dels dos clubs a organitzar una activitat que dinamitza l’activitat turística de la ciutat”. S’estima que durant els dies del torneig hi hagen més de 3.000 pernoctacions. 
Els organitzadors van apuntar algunes xifres que donen una idea de la magnitud d’aquesta iniciativa, “creada per a construir en el futur un torneig sòlid que ens ajude a dinamitzar el turisme. Estem creixent a poc a poc però amb pas ferm”, va dir Santi Roca, director de l’UE Gandia i responsable del torneig. 
Sergio Uribe, president del UD Portuaris, va remarcar el treball conjunt dels clubs organitzadors: “va haver qui va pensar que no eixiria bé el nostre acord i ací seguim. La nostra relació és magnífica i el torneig és la prova d’açò”.
Una de les novetats d’aquesta edició és la inclusió del Real de Gandia com subseu al costat de Miramar. L’alcalde del Real, Gustavo Mascarell, va agrair poder participar en la cita: “espere que la gent gaudisca i siga un gran esdeveniment. Per a nosaltres i per al nostre club és important participar en tornejos així”. 
Dijous Sant se celebrarà la Cerimònia Inaugural, que tornarà a comptar amb el grup de gimnastes del club Educaesport, que dirigeix Gema Terrades. Diumenge es jugaran les finals en el Guillermo Olagüe.

Et Pot Interessar