17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

UNA CAMPANYA DIFONDRÀ LA XARXA D’INFRAESTRUCTURES VERDES DE GANDIA

Els regidor de Gestió Responsable del Territori, Xavier Ròdenas, ha donat a conèixer aquest matí la campanya “Xivega’t”, amb la qual es vol convidar la ciutadania i els visitants a conèixer els espais naturals de Gandia inclosos a la recentment creada Xarxa d’Infraestructures Verdes de Gandia (XIVEGA): Paratge Natural Municipal Parpalló-Borrell, Xarxa de Miradors de Gandia; Cova del parpalló; Xarxa Municipal de Sendes; Espai Natural de la Marjal de la Safor; Anella Verda de Gandia; Espai Natural de l’Auir i Castell de Bairén.

 

Concretament, es llançaran fullets específics per cadascú dels espais 8 espais, en quatre llengües (valencià, castellà, anglès i francès) que es repartiran pels centres d’interpretació, les oficines de turisme, els hotels, les biblioteques i altres centres públics. De moment, ja s’han editat els quatre primers: un genèric donant a conèixer la XIVEGA, sobre l’Espai Natural de la Perla i de l’Estany, Parpalló-Borrell i Cova del Parpalló, els quals ja han estat presentats recentment a la Fira de l’Estudiant de Gandia i la Trobada d’Escoles en Valencià celebrada a la Font d’En Carròs.

La XIVEGA connecta tots els espais naturals del municipi, dotant-los de recursos i activitats. “L’objectiu és doble: d’una banda, generar un producte turístic d’interés potent i ben comunicat. I d’altra, professionalitzar la gestió dels espais naturals amb una programació d’activitats i una atenció estables i de qualitat. La Xarxa garanteix una oferta del nostre patrimoni a l’alçada de la nostra ciutat”, ha assegurat Ròdenas.

Articles relacionats