13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Una baralla entre dos okupes acaba en la mort d’un d’ells a la platja de Gandia

– Concretament a la urbanització Kentucky, el presumpte agressor, anava vestit amb un vaquer blau i sabatilles verdes i està sent buscat per la Policia

La Policia Nacional està treballant per capturar a un home com presumpte autor de la mort d’un altre a colps, que es va produir ahir a la nit en la urbanització Kentucky.

Els fets van ocórrer passades les 21:00, quan dos homes es van embrancar en una baralla que va derivar a ser molt violenta, les dues persones agafaren distints objectes, i una d’elles va utilitzar una barra de ferro, aquest és el que va proporcionar un fort colp al cap a l’altre que li va fracturar el crani, provocant-li pràcticament la mort instantània.

El presumpte agressor va fugir del lloc dels fets, però la Policia Nacional pot comptar amb els testimonis de persones que van presenciar la baralla.

Gràcies als testimonis, es va saber la descripció de la roba que portava l’agressor. Els testimonis recorden que vestia uns pantalons vaquers i unes sabatilles esportives de color verd.

També s’ha pogut saber que ambdós eren okupes d’un xalet que hi ha a la urbanització i que està en mans dels bancs.

L’alçament del cos, pel jutge, es va realitzar passades les 23.00 hores. La policia científica va recollir la barra de ferro i van esbrinar meticulosament tota la zona.

Foto d’arxiu 

Articles relacionats