13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

El Teatre Serrano de Gandia acull “Bultaco 74”: una obra amb identitat local

• L’actuació narra l’evolució d’una parella que es coneix a l’època de la transició i està interpretada per artistes de Gandia. Tindrà lloc demà dissabte 1 de maig a les 19 h.

• Nahuel González, regidor de Cultura: “Per a l’Ajuntament de Gandia és tot un plaer tindre al nostre teatre municipal a 3 artistes locals amb la direcció de Pasqual Alapont que demostra que el teatre a la nostra ciutat té molt de futur”.

BULTACO 74 CON LOGOS

• Mariano Velázquez, director del Teatre: “L’Ajuntament de Gandia està donant suport a la cultura en aquests temps on ens preocupem de donar a menjar a la boca i ens oblidem de menjar l’ànima. Pense que està fent una bona feina en aquest aspecte”.

El regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha anunciat que el Teatre Serrano de Gandia acollirà demà dia 1 de maig, a les 19 h, l’obra còmica “Bultaco 74”, una representació que compta amb el suport de l’Ajuntament de Gandia i que narra l’evolució d’una parella que es coneix a l’època de la transició.

L’actuació, a càrrec de la companyia amateur local L’Ana Mari Teatre, està dirigit per Pasqual Alapont i compta amb els artistes locals, Mariano Lloret, Mariano Velázquez i Ana Sentieri.

Sobre aquest pas endavant de la cultura local, el regidor delegat de Cultura, Nahuel González, ha fet valdre la creació local i el teatre amateur: “per a l’Ajuntament de Gandia és tot un plaer tindre al nostre teatre municipal a 3 artistes locals amb la direcció de Pasqual Alapont que demostra que el teatre a la nostra ciutat té molt de futur”.

D’altra banda, el director del Teatre Serrano, Mariano Velázquez, ha agraït a l’Ajuntament “el suport que està donant a la cultura en aquests temps on ens preocupem de donar a menjar a la boca i ens oblidem de menjar l’ànima. Pense que està fent una bona feina en aquest aspecte”.

Articles relacionats