20.4 C
Gandia
Diumenge, 19 maig, 2024

Una avaria provoca retards als trens de Rodalies i llarga distància

Una avaria relacionada amb el subministrament elèctric registrada en l’estació València Nord està provocant aquest dilluns retards de fins a 45 minuts en el servici de Rodalies i d’entre 60 i 70 en tres trens de Llarga Distància, segons han informat  fonts d’Adif i Renfe.

Segons Adif, la situació respon a l’avaria d’un tren en l’estació de València Nord, que ha provocat que la circulació amb tracció elèctrica per aquesta estació quedara suspesa. A les 8.50 hores la circulació amb tracció elèctrica s’havia restablit parcialment, encara que encara se circulava amb retards al pas per aquesta estació, segons assenyala Adif en el seu compte de Twitter.

En concret, segons fonts de l’administrador d’infraestructures ferroviàries, en eixe moment ja hi havia dos vies operatives amb trens en funcionament.

Fonts de Renfe han explicat que entre les 8.00 i les 10.00 hores s’han registrat retards mitjans de 45 minuts d’entrada i eixida a València Nord en reduir-se la capacitat d’entrada dels trens.

En Llarga Distància els afectats han sigut tres: dos Euromed, un direcció a Barcelona i un altre cap a València, amb retards de 70 minuts i un Alvia que cobreix la ruta de Castelló a Gijón, amb una hora.

Articles relacionats