UN TREN TURÍSTIC APROPARÀ ALS TURISTES ALS ESPAIS NATURALS DE GANDIA

Gandia posarà en marxa la setmana que ve el «Trenturístic», una iniciativa conjunta dels departaments de Polítiques Econòmiques i d’Innovació i del de Turisme que pretén acostar als estiuejants de la platja l’entorn que l’envolta.

Hi haurà dos tipus de rutes diferenciades. La primera realitzarà un total de 13 recorreguts diaris per la platja de Gandia i el Grau, mentre que en la segona es visitarà la zona dels Ullals, la marjal i l’Alqueria del Duc. Aquests últims recorreguts seran tots els dimarts i dijous en horari de 12:30 i 13:00 hores. En tots dos casos les sortides es realitzaran des del Passeig Marítim a l’altura del carrer Vicente Calderón.

 

En el cas de les rutes pel Centre Històric, es desenvoluparan del 16 de setembre al 14 de juny tots els dissabtes i en 14 franges horàries diferents des de la 10 del matí a les 8 del vespre.

Les tarifes dels trajectes contemplen la gratuïtat per als infants de 0 a 3 anys, mentre que els menors amb edats compreses entre els 4 i 11 anys pagaran 2 € i els adults hauran d’abonar 4 €.
Hi ha preus especials per a jubilats (2,50 €) i per a grups de fins a 20 persones que tindran un cost de 2,75 €.
A més, s’han establert abonaments de 10 i 20 viatges que costaran 25 i 45 €.

Et Pot Interessar