15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Un Policia Nacional que es trobava franc de servei rescata a una dona a la platja de Piles

• La dona es trobava en serioses dificultats per a mantindre’s a flotació

Un agent de la Policia Nacional franc de servei va aconseguir ahir diumenge rescatar a una dona d’uns 55 anys, que es trobava en serioses dificultats per a mantindre’s a flotació a la platja de la localitat de Piles.

Els fets van ocórrer ahir sobre les set i mitja de la vesprada, a la platja de la localitat de Piles, quan un policia fora de servei que es trobava en l’arenal de la platja, va sentir demanar auxili a una dona que es trobava en l’aigua.

L’agent no va dubtar a entrar a ajudar-la, ja que observava com s’esvaïa per moments, al no podré fer front al fort onatge que hi havia. Una vegada que va arribar fins ella, la va agafar en posició de seguretat, aconseguint amb l’ajuda d’un altre home que es va endinsar en l’aigua a portar-la fins a la vorera, ja que les condicions de la mar eren molt adverses.

Una vegada en la vorera de la platja ribera la van auxiliar, ja que es trobava molt esgotada i semiinconscient, tornant a poc a poc en si fins a l’arribada de l’ambulància que la va traslladar a l’hospital.

Articles relacionats