19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Tavernes celebrarà el Dia de la Mascota amb un seguit d’activitats

Tavernes celebrarà el Dia de la Mascota amb un seguit d’activitats

– L’Ajuntament i l’Associació Animalista de Tavernes han organitzat una divertida jornada amb concurs caní de disfresses, desfilada de gossos per a adopció i una exhibició d’agilitat canina

– L’activitat tindrà lloc el divendres 17 de setembre en l’avinguda de les Corts Valencianes a partir de les 17.30 hores

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, a través de la Regidoria de Benestar Animal, i l’Associació Animalista de Tavernes celebren el divendres 17 de setembre el Dia de la Mascota, amb un original concurs caní de disfresses, una desfilada de gossos per a adopció i una exhibició d’agilitat canina a càrrec de la jove vallera Sara Grau.

L’esdeveniment, emmarcat en la programació de les Festes Majors 2021, es durà a terme en l’avinguda de les Corts Valencianes (darrere del col·legi Alfàndec) a partir de les 17.30 hores, amb l’objectiu de destacar l’estima i la importància de respectar els animals de companyia i fer valdre el treball que fa l’associació.

Primerament, la jornada s’iniciarà amb una desfilada dels gossos que actualment té per a adopció l’Associació Animalista de Tavernes, amb la voluntat que troben una nova família que els aculla i els done una nova vida després de ser abandonats.

Per al concurs caní de disfresses, es faran les inscripcions solidàries a favor de l’Associació Animalista en el mateix punt de l’activitat, en horari de 17.30 a 18.30 hores. Hi haurà premis per a les disfresses més originals, les més divertides i a la millor parella (propietaris i mascota) i, a més, totes i tots els participants rebran un obsequi i una samarreta.

L’Associació de Comerciants de Tavernes i el Mercat Municipal també han volgut col·laborar en el Dia de la Mascota aportant diversos lots de productes per a la rifa solidària.

Articles relacionats