19.2 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Un policia nacional fora de servici deté a dos dones en ser sorpreses in fraganti robant en el seu domicili

• L’agent s’havia absentat de la seua casa durant escassos minuts, quan al seu retorn va trobar la porta oberta, localitzant a una dona en el seu interior mentre l’altra baixava per les escales de l’edifici

• Van ser retingudes fins a l’arribada d’una dotació policial, sent localitzats rellotges, joies i diners en efectiu entre les seues vestimentes

• S’ha decretat l’ingrés a la presó d’una de les detingudes

Un policia nacional fora de servici deté a dos dones, de 18 i 32 anys, d’origen búlgar i croat, en ser sorpreses in fraganti robant en el seu domicili a Gandia. L’agent s’havia absentat de la seua casa durant escassos minuts, quan al seu retorn va trobar la porta oberta, localitzant a una dona a l’interior d’una habitació mentre l’altra baixava per les escales de l’edifici. Van ser retingudes fins a l’arribada d’una dotació policial, sent localitzats rellotges, joies i diners en efectiu entre les seues vestimentes. S’ha decretat l’ingrés a la presó d’una de les detingudes.

Els fets van ocórrer la setmana passada quan un indicatiu de seguretat ciutadana de la Comissaria de Gandia es va desplaçar a un domicili d’esta localitat, després de rebre l’avís d’un policia nacional franc de servici que mantenia retingudes a dos dones en ser interceptades robant a la seua casa.

El policia s’havia absentat durant escassos minuts del seu domicili, adonant-se, després de tornar al mateix, que la porta es trobava oberta, observant en eixos moments a una dona aliena a la comunitat baixant per l’escala de l’edifici que dona accés al terrat. Mentre li preguntava el motiu de la seua presència en el lloc, va sentir sorolls procedents de l’interior del seu habitatge, per la qual cosa va accedir a esta, sorprenent una altra dona eixint d’una de les habitacions.

Van aconseguir traure una caixa forta de la paret

Totes dues dones van ser retingudes fins a l’arribada d’una patrulla policial. Una vegada en el lloc, els agents van comprovar que una caixa forta havia sigut treta de la paret d’una de les estades i romania en el rebedor de la casa preparada per a ser sostreta. A més, van localitzar una altra caixa forta que presentava signes de forçament, trobant-se encara ancorada en el mur d’una altra habitació.

Per tals motius, es va procedir a la detenció de totes dues dones per la seua presumpta participació en un delicte de robatori amb força. En realitzar-los l’escorcoll superficial, van ser trobades entre les seues robes diverses joies, rellotges, així com un sobre amb diners en efectiu, tot això propietat de la víctima qui ho va poder recuperar.

Les detingudes, una amb antecedents, van ser posades a disposició judicial que va decretar l’ingrés a la presó d’una d’elles, mentre l’altra va ser posada en llibertat sent advertida de l’obligació de personar-se davant l’autoritat judicial quan per a això fora requerida.

Articles relacionats