19.8 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Encara està oberta la inscripció de la Cursa de la Dona Vicky Foods

S’acosta el dia D, enguany se celebra una festa especial, la XV edició de la Cursa de la Dona Vicky Foods, la prova més multitudinària, que tindrà lloc el diumenge 21 d’abril amb sortida a les 10:30 h en l’Avinguda de les Esclaves de Gandia.

Ja són XV edicions, treball, esforç i experiència per a, edició rere edició, anar millorant l’esdeveniment, i cuidant a les participants.

La Cursa de la Dona Vicky Foods, és un “comboi”, una festa de l’esport i la dona. L’objectiu principal és fomentar i visibilitzar l’esport femení, amb una participació de més de 5.000 dones en 2023.

A més, un altre propòsit de la cursa és col·laborar cada edició amb una causa social diferent, però sempre relacionada amb la dona. En aquesta edició la recaptació solidària anirà destinada a un estudi de la Fundació Institut Valencià d’Oncologia (IVO) dirigit pel Sr. Ignacio Romero del càncer d’úter.

És important poder comptar amb la més àmplia participació, es pot fer la inscripció en: https://cursadeladonagandia.com/inscripcio/

Articles relacionats