14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Un llapis, un bolígraf i una pintura grup escultòric de Joan Sapena en homenatge l’escola pública

– El grup escultòric, de 4,20 m d’alçada per 1,20 m de base, ja llueix a l’entrada del Ceip Roís de Corella. Representa un llapis, un bolígraf i una pintura.

– L’obra forma part del projecte de condicionament de l’accés al centre, impulsat per l’Ampa, i que va ser un dels guanyadors als Pressupostos Participatius de 2018.

Els regidors de Polítiques amb la Ciutadania i Polítiques Educatives, Nahuel González i Carmen Fuster, respectivament, han visitat aquest matí el grup escultòric que l’artista gandià Joan Sapena ha instal·lat a l’accés del Ceip Roís de Corella.

Amb una alçada de 4,20 m i 1,20 m de base, l’obra està realitzada en acer inoxidable i fusta. “Representa tres elements: bolígraf, llapis i color, amb l’objectiu de motivar els xiquets i les xiquetes quan accedeixen a escola”, ha explicat l’autor.

Es tracta d’una escultura que ret homenatge a l’escola pública i que s’emmarca dins un dels projectes guanyadors dels Pressupostos Participatius de 2018, l’adequació de l’accés al Ceip Roís de Corella, impulsada per l’Ampa del centre, a qui agraïm la iniciativa”, ha recordat González.

El resultat de l’escultura i de tot el projecte és magnífic, cal agrair a la comunitat educativa del Roís de Corella la seua aposta i la col·laboració amb l’Ajuntament. És important donar seguretat als accessos dels nostres centres educatius”, ha destacat la regidora d’Educació.

Articles relacionats