20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Un gandia participarà al campionat del món de kendo

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut al despatx d’alcaldia a Orlando Morales (segon per l’esquerra), del Club Kendo Gandia que a l’agost participarà en el Campionat del Món de l’especialitat que se celebrarà a la ciutat japonesa de Tòquio.
Morant ha explicat que Orlando Morales practica aquesta disciplina des dels 13 anys i que amb 23 anys atresora en el seu currículum multitud d’èxits en l’àmbit nacional i europeu, sent un fix tant a les seleccions Valenciana i Espanyola.
L’alcaldessa de Gandia ha agraït el kendoka i al Club que “porten el nom de Gandia per tot el món. En l’esport no es regala res i Orlando s’ho ha guanyat a força de moltes hores d’entrenaments i esforços per tal d’aconseguir un somni. Per a nosaltres ja és un campió i des d’ací volem donar-li tot el suport de la ciutat” “Gandia és una ciutat saludable i que s’està posicionat com una ciutat ideal per albergar esdeveniments esportius i Orlando és un dels nostres millors ambaixadors perquè representa els valors que volem destacar”.
Orlando Morales ha agraït la recepció a alcaldia i ha declarat que “és un plaer poder representar la meua ciutat en l’àmbit mundial”. Morales ha explicat que setmanalment entrena de 16 a 20 hores per poder arribar al Mundial i que les expectatives per a la competició passen per aconseguir una plaça en el podi.
Finalment, el president del Club, Salvador Ferrer va agrair al consistori el suport que mostra. “Sense el suport de l’Ajuntament no estaríem ací. Som un club molt menut però amb molt de pes en l’àmbit nacional. Altres esports copen els patrocini i la repercussió i vull aprofitar l’oportunitat per a reivindicar i demanar que se seguisca donant suport als clubs modestos com el nostre”.

— 

Articles relacionats