19.9 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

UN FOTÒGRAF DE BENALMÁDENA GUANYA EL CONCURS NACIONAL DE LA SETMANA SANTA DE GANDIA

 Juan Ramón Martín Cantoira, de Benalmádena (Málaga), ha estat el guanyador del primer premi del XXXIV concurs de fotografia de la Setmana Santa de Gandia en l’apartat dedicat a imatges relatives a esta celebració

L’acte començava a les 11 del matí i durant tot el dia, fins a les 19:30 hores , el jurat, compost per Albert Peña Rubio, Tino Rovira Serra i Álex Oltra rueda, va tenir la tasca de valorar les 387 obres rebudes, que corresponen a 101 autors, desglossades en obres per al Tema Aspectes de la Setmana Santa 172, d’elles 32 contenen imatges de la Setmana Santa de Gandia i 215 obres per al Tema Lliure.

Els premis van quedar de la següent forma:

El segon premi, dotat amb 600 €, s’ha concedit a Fernando Moreno Mas, de Crevillent, per l’obra “Carrer Sant Gayetà”. Juan Luis Durán, de València, ha aconseguit un esment d’honor per l’obra “Llàgrimes”. 

rimer premi de temàtica lliure “Ciutat de Gandia”, dotat amb 600 euros, que atorga l’Ajuntament de Gandia, dotat amb 1.500 €. i trofeu, l’ha guanyat Carles Verdú Prats, de Barccelona, per l’obra “Senegal 2015”. Els sments d’honor ha estat per a José Ramón San José, de Málaga, per l’obra “Choperas”; Diego Pedra Benzal, de Cornellà de LLobregat (Barcelona), per “Cementeri Guanajato”; i Gabriel Brau, de Cardedeu (Barcelona), per “Xiqueta Desanech”. 

Per últim,Des de la Junta Major de Germanors de la Setmana Santa de Gandia s’agraeix la participació de tots els autors que han presentat obres des de tot el territori nacional i feliciten als guanyadors.

Articles relacionats