19.6 C
Gandia
Dissabte, 3 juny, 2023

Un altre cap de setmana d’èxits del ciclisme d’Escola de la Safor-Valldigna

– A la fi es va poder disputar a Bétera una carrera d’escoles en la Comunitat Valenciana, i on va tornar a destacar l’actuació de l’Escola de Ciclisme Triasport

La prova es va realitzar baix la pluja després de les contínues suspensions a causa del líquid element, i la veritat siga dita, la prova no va defraudar i a penes va haver-hi alguna caiguda.

L’organitzador d’aquest esdeveniment, Stefano Garzelli -guanyador del Gir del 2000-, va dir que els xiquets han d’aprendre també en pluja, ja que en la resta d’Espanya es corre i entrenen així per què el temps no és igual a tot arreu.

Novament l’escola Triasport es va emportar un bon nombre de trofeus a més que molts d’ells van lluitar per a entrar entre els tres primers.

El gandià Dani Sánchez va ser el primer a pujar al podi a l’aconseguir la segona posició després d’anar comandant gran part de la carrera, en la mateixa prova Sergi Esteban va ser huité.

En promeses de segon any, els xeraquers, Xavi Nogueroles i Gerard Pastor, van estar a la vora d’entrar en les medalles amb el 6 i 7 llocs respectivament.

En els principiants de primer any, Andrea Contero segueix sense fallar i s’anota la seua huitena victòria consecutiva mentre que Àlex Sánchez va ser cinqué.

Un altre cap de setmana dexits del ciclisme dEscola de la Safor Valldigna 1Quant als ciclistes de segon any, Andreu Sansaloni va finalitzar en una meritòria segona plaça, després d’eixir l’últim i arribar a l’última corba en primera posició, Aron Bueno aconseguiria el huité lloc i Darío Humanez el 14.

En alevins de primer, Irene Flores d’Almoines va acabar segona amb un mà a mà en la ciclista Sara Calatrava, en la mateixa categoria Sergi Margarit va ser cinqué.

De nou la gandiana Carla Bañuls va lluitar contra els xics en alevins de segon any i després d’una intensa batalla va travessar la línia de meta en tercera i per descomptat primera de xiques mentre que Carla Martínez va ser segona i huitena de la general.

En els infantils de primer any és on el Triasport va lluitar pel triomf i on la mala sort va recaure sobre Marc Iborra en la penúltima volta va punxar i encara va poder ser seté després de romandre sempre al grup capdavanter amb Jorge Flores donant la cara i aconseguint una magnífica sisena plaça i Ausiàs Puente el huité.

Finalment en la categoria reina, Aitana Calabuig acabaria segon a molt pocs metres de Leyre Merlet mentre que Laia Canet va ser 4, Joan Corbi 26 i Borja Martínez 30.

Entre els vallers, destacar la primera victòria a la challenge provincial de Cristian Vercher en promeses mentre que en categoria infantil Aitor Arlandis va tornar a deixar-se la pell i per a finalitzar en tercera posició.

Articles relacionats