14.2 C
Gandia
Dissabte, 2 desembre, 2023

Un agent de Policia en pràctiques i fora de servei evacua diversos veïns d’una finca de Gandia on s’havia declarat un incendi

Un agent de la Policia Nacional en pràctiques i fora de servei ha evacuat a diversos veïns d’un habitatge de Gandia en el que s’havia declarat un incendi aquest dijous, abans de que arribaren reforços. L’agent en pràctiques va ser el que es va adonar de l’incendi i després de donar avís, va entrar i va evacuar al propietari de l’habitatge en la qual es va originar, qui tractava de sufocar el foc. Després de posar fora de perill a aquesta persona van arribar diverses patrulles de policia nacional i posteriorment els bombers que van ajudar a evacuar a la resta de veïns i van extingir el foc. L’agent en pràctiques va haver de ser atés pels serveis sanitaris.
Els fets van ocórrer a les tres de la vesprada a Gandia, quan un policia nacional en pràctiques i fora de servei, després d’escoltar un soroll, va observar que eixia fum d’un habitatge en un edifici, per la qual cosa després de donar avís a la Sala del 091 i als veïns a través dels vídeo porters, va entrar en l’edifici ja que el propietari del pis en flames encara seguia dins. L’home que intentava sufocar les flames, es trobava atordit pel que l’agent el va conduir fins al carrer. 
Immediatament van arribar diverses patrulles que van desallotjar a altres veïns que no havien pogut eixir per l’intens fum i els bombers que van extingir el foc.
L’agent en pràctiques va haver de ser atés pels serveis mèdics a causa dels gasos tòxics aspirats del fum.

Articles relacionats