UE Gandia vol arribar a 600 socis i abonats amb ofertes per a famílies i joves

El CF UE Gandia ha llançat  la seua campanya d’abonaments  per a la temporada 2018-19 amb l’objectiu de supear la xifra de 532 abonats amb els quals va tancar la campanya anterior. El nou exercici de captació de socis comença a un mes del començament de la lliga.
L’entitat esportiva vol seguir creixent sobre la base dels seus afiliats i ha tornat a insistir en una agressiva proposta de descomptes per a les famílies que tinguen fills en el seu planter i vulguen traure’s el passe de soci d’honor, amb un preu 100 euros, i amb ell els inscrits en l’escola tenen importants descomptes en diverses activitats organitzades des del club. A més, enguany s’afig un descompte en la quota del curs, idèntica a la pujada que ha experimentat. 
D’altra banda, el club manté el passe per a joves menors de 25 anys. La denominada graderia jove només ha d’abonar 15 euros per a veure tots els partits de la temporada amb el que cada partit li ix per menys d’un euro de preu.
Es manté l’abonament de soci normal a 70 euros mentre que si únicament es vol pase d’abonat els preus oscil·len entre els 40 per a home i 30 per a dona.
Finalment, el club ha emès com a novetat el passe social amb el qual va a obsequiar a les entitats benèfiques i ONG en un intent d’afavorir que les persones amb més dificultats tinguen accés als partits de futbol del primer equip. L’objectiu del club torna a ser aconseguir els sis-cents afiliats entre abonats i socis.

Et Pot Interessar