Victòria de la UE Gandia contra UD Alginet i debut de Nacho Verdés

La UE Gandia ha aconseguit este dimecres una important victòria 2-1 al Guillermo Olagüe en el partit avançat de la jornada 12 i es situa provisionalment setè amb 22 punts, a l’espera del que facen el cap de setmana els cinc equips que el precedeixen a la classificació. La UE Gandia ha jugat amb Camilo, Bertó, Raúl Muñoz, Madra, Dani, Jorge, Izan (Borja Carbó 84′), Joan, Juancho (Álex 76′), Martí (Blai 91′) i Fran (Nacho Verdés 67′).

El partit l’han resolt els locals en els primers 13 minuts, amb gols de Madra al minut 10 i de Martí tres minuts després, en dues distraccions de la defensa de l’Alginet, que arra d’eixe colp ha reaccionat i ha generat nombroses ocasions, la gran majoria amb protagonisme de Koeman, un vertader maldecap per a la defensa gandiana al llarg de tot el partit, i autor de l’únic gol visitant, que ha arribat ja al minut 60, encara amb temps per somiar amb una remuntada que no ha arribat.

Amb el gol de la UD Alginet l’entrenador de la UE Gandia, Esteban Cana, ha fet entrar a Nacho Verdés (a la imatge en una foto d’arxiu), el darrer fitxatge incorporat este mateix dimarts, i l’entrada del davanter ha coincidit amb un gir al partit. A l’Alginet feia l’efecte que se li ha acabat l’energia quan restaven poc més de vint minuts, i tot i això ha gaudit de dues ocasions que ha desbaratat un providencial Camilo. 

Hi havia expectació pel debut de Nacho Verdés, de 28 anys, un ex del CF Gandia en Segona B, que ha passat per equips com l’Olímpic de Xàtiva, la Nucia, Torre Alce, Catarroja, i l’equip de la Tercera Divisió d’Austria First Vienna. És fill del mític Verdés, porter de l’Alzira, Vila-real i València, i nebot de Cazaurang, exjugador del Gandia en els vuitanta. 

Et Pot Interessar