Oliva acull diumenge les finals del trofeu Savipecho de raspall i escala i corda

El trinquet municipal d’Oliva acollirà diumenge 10 de desembre la Gran Final del  5é Trofeu Mixt Savipecho, en el qual han participat els millors professionals de les disciplines de Raspall i Escala i Corda durant les darreres setmanes.

La gran final tindrà lloc el diumenge a partir de les 10.30 hores. La primera partida serà la final de la modalitat d’Escala i Corda i enfrontarà a Pere Roc II i Santi front a Marc, Raúl i Monrabal. La segona serà la final de raspall i s’enfrontaran Sergio, Canari i Roberto front a Pablo, Brisca i Lorja.

La presentació de les finals ha comptat amb la presència del regidor d’Esports d’Oliva, Blai Peiró; del representant de Val Net, Alfredo Hernando “Fredi”, i del representant de l’empresa Savipecho, Vicent Alcaraz. També han assistit tots els jugadors que han participat al trofeu.

El regidor d’Esports, Blai Peiró, ha indicat el seu total suport al Trofeu Mixt Savipecho, on ha participat l’elit de les dues modalitats de la pilota valenciana. “Com a regidor d’Esports vull convidar a totes les persones, que estiguen presents aquest diumenge en una magnífica jornada de pilota, on podran gaudir d’una partida de raspall i un altra d’escala i corda al nostre trinquet.”

Et Pot Interessar