24.6 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

La UD Portuaris completa la platilla i anuncia nou patrocinador

La UD Portuaris-Disarp continua reforçant-se per a la pròxima temporada. El club ha anunciat la incorporació al primer equip de Luis i Micher. Luis, futbolista de la pedrera que després d’un periple per fora ha tornat a casa. Es tracta d’un jugador de raça, que abasta tot el front d’atac, molt ofensiu, incansable i amb molt gol, amb molta resolució. 

Per la seua part Micher és un jugador jove encara que experimentat que va debutar en preferent sent juvenil, prové de la pedrera de la UE Gandia. Lateral polivalent, pot jugar per ambdues bandes, competitiu i tècnic; destaca la seua àgil i intel·ligent eixida de pilota. És un jugador que facilita la transició ofensiva a causa del seu bon criteri, destacant la seua verticalitat, projecció ofensiva i profunditat d’atac. 

1gr k8j 620x349@abc 1

Nou patrocinador

D’altra banda, el club ha anunciat el suport com a patrocinador principal de l’empresa valenciana DISARP S.A . De fa anys, Disarp col·labora amb el motociclisme i ara fa una aposta pel món del futbol. Així l’equip passarà a anomenar-se UD Portuaris Disarp.

Articles relacionats