18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Tres gimnastes gandianes competiran al campionat d’Espanya

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut a Laura OrengoSarai Collado i Esther Villarreal, 3 gimnastes pertanyents al Club Gimnàstica Artística la Safor-Gandia en reconeixement als excel·lents resultats obtinguts en els passats Campionats Autonòmic i Provincial de la Disciplina, que els han valgut la seua classificació per al Campionat d’Espanya que es disputarà la pròxima setmana juntament amb la també gimnasta del Club, Denisa Florea.
Les atletes han estat acompanyades per la seua entrenadora i directora tècnica, Rosabel Pérez i el també entrenador Carlos Bañuls.
Diana Morant va remarcar la trajectòria del Club i els bons resultats que ve obtenint en les diferents modalitats i categories. “És un esport sacrificat i que requerix moltes hores. Per a la ciutat de Gandia sempre és un orgull que es relacione el nostre nom amb l’esport i sobretot amb l’esport base. Per a aquest govern és una obligació que tots els xiquets i xiquetes de la ciutat tinguen la possibilitat d’accedir a l’esport que vulguen practicar”.
Rosabel Pérez, va declarar que “estem ja en un nivell on tenim el compromís d’aconseguir resultats. Les xiques s’han preparat molt i ja tenen experiència. Anem amb la il·lusió de tornar a participar en el Campionat i millorar els resultats de l’any passat”. La directora tècnica del Club va voler agrair la feina de tot l’equip tècnic que fa possible la participació dels del xiquets i xiquetes en les diferents categories”.
Finalment, la gimnasta Sarai Collado va explicar que són moltes les hores que dediquen diàriament a la seua disciplina i que les competicions “suposen una demostració de tot el sacrifici i els entrenaments que realitzem al llarg de l’any”.

Articles relacionats